Ukládejte si pracovní pozice snů, sledujte průběh aplikací a hladce synchronizujte vyhledávání na všech zařízeních.
Soukromé a bezpečné. Nikdy nebudeme zveřejňovat příspěvky na Googlu ani sdílet data vašeho profilu.